Felhasználási feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket ("Feltételek", "Szolgáltatási feltételek") a webhely használata előtt.

A jelen Szolgáltatási feltételekben a redmozi.hu a következő néven is szerepel: „mi”, „mi” vagy „miénk”.

Webhelyünkhöz való hozzáférése és használata a jelen Felhasználási feltételek elfogadásától függ a jelen Feltételeknek való megfelelést. A jelen Szolgáltatási feltételek minden látogatóra, felhasználóra vagy hozzáférésre vonatkoznak használja a weboldalt. Amikor belép vagy használja a Weboldalt, Ön magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási feltételeket. Ha te Ha nem ért egyet a Szolgáltatási feltételekkel vagy a Feltételek bármely részével, nem érheti el a Webhelyet.

Felmondás

Bármikor felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük a webhelyünkhöz való hozzáférését előzetes értesítés és felelősség nélkül. bármilyen okból, beleértve korlátozás nélkül, ha Ön megsérti a Szolgáltatási feltételeket. Ha megengedheti magának A weboldal a Felhasználási Feltételek minden rendelkezését felmondja, és az ilyen rendelkezések jellegéből adódóan a megszűnést is fenn fogja tartani beleértve, korlátozás nélkül, a tulajdonjoggal kapcsolatos rendelkezéseket, a garanciális felelősség kizárását, a kártalanítást és a felelősség korlátozását túlélni a szünetet.

Linkek

Webhelyünk tartalmazhat hivatkozásokat más webhelyekre vagy szolgáltatásokra, amelyek nem a redmozi.hu tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak. nincs befolyása annak tartalmára, adatvédelmi szabályzatára vagy gyakorlataira, és ezért nem vállal felelősséget azokért harmadik fél webhelyei vagy szolgáltatásai. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a redmozi.hu nem vállal felelősséget, minden olyan veszteségért vagy kárért, amelyet közvetlenül vagy közvetve elszenvedtek vagy okoztak, bármely az ilyen webhelyeken vagy szolgáltatásokon elérhető tartalom, áruk vagy szolgáltatások. Ön ajánlott Kérjük, olvassa el a harmadik felek által felkeresett webhelyek vagy szolgáltatások általános szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.

Irányadó jog

A jelen Felhasználási feltételekre az Egyesült Királyság törvényei az irányadók. Abba kellene hagynunk a jelentkezést a jelen Felhasználási feltételek bármely joga vagy rendelkezése, az ilyen megsértése nem jelenti a jogról való lemondást. U Ha a bíróság a jelen Feltételek bármely rendelkezését érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak találja, a többit jelen Feltételek rendelkezései érvényben maradnak. Jelen Feltételek alkotják a közöttünk fennálló teljes megállapodást. hatályon kívül helyez minden korábbi megállapodást közöttünk, amely a weboldalunk Ön általi használatára vonatkozik. honlapunkon

Változások

Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Felhasználási feltételeket bármikor módosítsuk vagy kicseréljük. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze Tekintse át a Szolgáltatási feltételeket, beleértve az „Utolsó frissítés” dátumát. Az Ön folyamatos hozzáférése weboldalunkhoz és annak használata Bármilyen változtatást követően elfogadja a módosított feltételeket. Az egyetlen jogod mindenkivel szemben A jelen Általános Szerződési Feltételekkel való elégedetlenség az, hogy abbahagyjuk a weboldalunk elérését és használatát.